« Terug

Elke zaterdag nu rondleiding

12 jun

In Stadsbrouwerij Dordrecht wordt het enige echte Dordtse bier gebrouwen. Elke zaterdagmiddag organiseert men hier een rondleiding met proeverij.

In het afgelopen half jaar is de belangstelling van toeristen én van Dordtenaren voor de Stadsbrouwerij aan het Buddingh’plein duidelijk toegenomen. Daarom heeft de organisatie besloten om de hele zomer élke zaterdagmiddag de deuren te openen voor publiek. Van 15.00 tot 16.30 uur kan men rekenen op een presentatie over de Stadsbrouwerij en haar activiteiten.
Tijdens de rondleiding wordt uitgelegd hoe het bier (Schapenkoppen) wordt gebrouwen. Daarna kan men proeven welke van de vier biersoorten het meest in de smaak valt. De rondleiding kost € 12,50 per persoon.

Op de zaterdagmiddag is langskomen zonder afspraak mogelijk. Maar de ruimte in de kleine brouwerij is beperkt. Daarom is het verstandig om vooraf te reserveren door een mail te sturen naar info@stadsbrouwerijdordrecht.nl Voor groepen vanaf 10 personen is het ook mogelijk om op een andere dag of tijd te komen. Voor meer informatie, zie www.stadsbrouwerijdordrecht.nl

« Terug

Scroll naar boven