Synode-rondleidingen en verkoop synode bier

Speciale Synode rondleidingen met proeverij vanaf januari t/m juni 2019 op de 1e, de 2e en de laatste zaterdag van de maand.

De aanvangstijden zijn: 13.30 uur en 15.30 (tot 17.00 uur). De kosten zijn euro 10,- per persoon. Per rondleiding maximaal 15 personen.

Vanaf maandag 19 november verkoopt Stadsbrouwerij Dordrecht speciale synodeflessen bier AAN DE POORT. Pakket: euro 10,- grote fles (3/4 liter) euro 6,- en kleine fles euro 2,- Verkoop op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 09.00 tot 15.00 uur. Tijdens de vakanties van het voortgezet onderwijs (voorjaar en mei) zal de brouwerij gesloten zijn.

afbeelding-rondleidingen-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.jpg

Onze cadeauverpakkingen

afbeelding-vier-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

4 flesjes in cadeauverpakking, het ideale geschenk voor een jarige, voor de buren als bedankje voor het oppassen tijdens uw vakantie, als u gaat eten bij familie of vrienden of zomaar omdat het leuk is om te geven.

afbeelding-drie-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

De fraaie luxe cadeauverpakking van 3 flesjes met brouwerijglas, voor als het net even iets meer mag zijn. De glazen zijn ook los verkrijgbaar. 

afbeelding-zes-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

Het voordelige zespak. Voor wie zelf of samen met vrienden thuis wil genieten van een heerlijk ambachtelijk Amber, Blond, Dubbel of Triepel Schapenkopje!

certificaat-footer-home-StichtingStadsboerderijDordrecht.png

Volg ons op social media

Openingstijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Woensdag zijn wij gesloten

vriend worden ▸
Scroll naar boven