Rondleidingen

Op zaterdagen kunt u ons bezoeken voor een rondleiding. Wilt u een keer de geur van hop en gistend bier opsnuiven of een ambachtelijk gebrouwen biertje proeven? Dat kan!

Het hele jaar door kunt u op zaterdag zonder afspraak deelnemen aan een rondleiding. U kunt zich melden aan de deur van de brouwerij. De rondleiding begint om 15:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Tijdens de rondleiding leggen we uit hoe het bier (Schapenkoppen) wordt gebrouwen. Daarna kunt u proeven welke van onze biersoorten het meest in de smaak valt. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon, inclusief proeverij.
De ruimte in onze kleine brouwerij is beperkt. Daarom is het verstandig om vooraf te reserveren door een mail te sturen naar info@stadsbrouwerijdordrecht.nl

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon om aan een rondleiding op zaterdag deel te nemen? Bestellen kan (12,50 euro per bon) via info@stadsbrouwerijdordrecht.nl 

Voor een grote groep (minimaal 10 personen, maximaal 15 personen) kunt u een rondleiding op andere momenten reserveren. De kosten zijn minimaal 125,- euro voor groepen tot maximaal 10 personen, plus 12,50 euro per persoon boven 10 personen. Deze prijzen zijn inclusief proeverij. Reserveren kan via info@stadsbrouwerijdordrecht.nl.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DSC04945 (Mobile).JPG

Onze cadeauverpakkingen

afbeelding-vier-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

4 flesjes in cadeauverpakking, het ideale geschenk voor een jarige, voor de buren als bedankje voor het oppassen tijdens uw vakantie, als u gaat eten bij familie of vrienden of zomaar omdat het leuk is om te geven.

afbeelding-drie-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

De fraaie luxe cadeauverpakking van 3 flesjes met brouwerijglas, voor als het net even iets meer mag zijn. De glazen zijn ook los verkrijgbaar. 

afbeelding-zes-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

Het voordelige zespak. Voor wie zelf of samen met vrienden thuis wil genieten van een heerlijk ambachtelijk Amber, Blond, Dubbel of Triepel Schapenkopje!

certificaat-footer-home-StichtingStadsboerderijDordrecht.png

Volg ons op social media

Openingstijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Woensdag zijn wij gesloten
Zaterdagmiddag open voor rondleiding.

vriend worden ▸
Scroll naar boven