Synode-rondleidingen en verkoop synode bier

De speciale Synode rondleidingen met proeverij zijn vanaf juni 2019 gestopt, omdat de herdenking van de Synode, als evenement, voorbij is.
Deze hele zomer van 2019 kunt u op alle zaterdagen van de maand zonder afspraak deelnemen aan een gewone rondleiding met proeverij. U kunt zich melden aan de deur van de brouwerij. De rondleiding begint om 15:00 uur en duurt tot 16:30 uur.

Wilt u toch nog Synode-bier? Zolang de voorraad strekt? De Stadsbrouwerij Dordrecht verkoopt speciale synodeflessen bier AAN DE POORT. Pakket: euro 10,- grote fles (3/4 liter) euro 6,- en kleine fles euro 2,- Verkoop op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 09.00 tot 15.00 uur. Tijdens de vakanties van het voortgezet onderwijs (voorjaar, mei en juli-augustus) zal de brouwerij gesloten zijn.

afbeelding-rondleidingen-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.jpg

Onze cadeauverpakkingen

afbeelding-vier-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

4 flesjes in cadeauverpakking, het ideale geschenk voor een jarige, voor de buren als bedankje voor het oppassen tijdens uw vakantie, als u gaat eten bij familie of vrienden of zomaar omdat het leuk is om te geven.

afbeelding-drie-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

De fraaie luxe cadeauverpakking van 3 flesjes met brouwerijglas, voor als het net even iets meer mag zijn. De glazen zijn ook los verkrijgbaar. 

afbeelding-zes-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

Het voordelige zespak. Voor wie zelf of samen met vrienden thuis wil genieten van een heerlijk ambachtelijk Amber, Blond, Dubbel of Triepel Schapenkopje!

certificaat-footer-home-StichtingStadsboerderijDordrecht.png

Volg ons op social media

Openingstijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Woensdag zijn wij gesloten

vriend worden ▸
Scroll naar boven