Rondleidingen

Ook nu rond de corona nog  wat regels gelden, blijven we denken aan het geven van rondleidingen met de juiste maatregelen. Wilt u een keer de geur van hop en gistend bier opsnuiven of een ambachtelijk gebrouwen biertje proeven? Dat kan!

Vanwege de beperkingen rond de coronacrisis kunt u alleen online daarvoor reserveren. We laten maximaal 6 deelnemers per rondleiding toe. Aanmelden online graag via info@stadsbrouwerijdordrecht.nl  (met opgave van een contactnummer/email, aantal personen en datum van de gewenste zaterdag). U ontvangt vooraf een email van ons met bevestiging en informatie over de te volgen maatregelen.
De rondleiding begint om 15:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Tijdens de rondleiding leggen we uit hoe het bier (Schapenkoppen) wordt gebrouwen. Daarna kunt u proeven welke van onze biersoorten het meest in de smaak valt. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon, inclusief proeverij. De ruimte in onze kleine brouwerij is beperkt. Er geldt een protocol volgens RIVM-richtlijnen.

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon om aan een rondleiding op zaterdag deel te nemen? Bestellen kan (12,50 euro per bon) via info@stadsbrouwerijdordrecht.nl 

Voor een vaste groep (voorlopig ook maximaal 6 personen) kunt u een rondleiding op andere momenten reserveren. De kosten zijn minimaal 75,- euro per groep, inclusief proeverij. Reserveren kan via info@stadsbrouwerijdordrecht.nl.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DSC04945 (Mobile).JPG

Onze cadeauverpakkingen

afbeelding-vier-cadeaus-brouwerij-StichtingStadsbrouwerijDordrecht.png

4 flesjes in cadeauverpakking, het ideale geschenk voor een jarige, voor de buren als bedankje voor het oppassen tijdens uw vakantie, als u gaat eten bij familie of vrienden of zomaar omdat het leuk is om te geven.

Nieuwe-verpakking-breder.png

De fraaie luxe cadeauverpakking van 4 flesjes met het nieuwe brouwerijglas, voor als het net even iets meer mag zijn. Deze fraaie verpakking is nieuw!! (De verpakking met drie en glas is uitlopend). Glas ook los verkrijgbaar. 

6-pack-breder.png

Het voordelige zespak. Voor wie zelf of samen met vrienden thuis wil genieten van een heerlijk ambachtelijk Amber, Blond, Dubbel of Triepel Schapenkopje!

certificaat-footer-home-StichtingStadsboerderijDordrecht.png

Volg ons op social media

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur.
In schoolvakanties beperkt open.
Woensdag gesloten
Zaterdagmiddag open voor rondleiding en op afspraak.

vriend worden ▸
Scroll naar boven