Foto's van de uitschenkerij van het lustrumbier "Ovis Lustra" op 25 september! Prima weer (tot ongeveer 17:30 uur in ieder geval), veel aanloop, veel verkocht en uitgeschonken. Alom waardering voor zowel de doelstelling van de brouwerij, het bier als het goede doel van de uitschenkerij: KiKa Kinderenkankervrij.

Een video van de uitschenkerij vindt u hier.

September 2016 bestaat de brouwerij 10 jaar. Zondag de 25e van die maand (van 14:00 uur tot 20:00 uur), vieren we het 2e Lustrum met een uitschenkerij voor de Dordtse bevolking van het speciaal voor deze gelegenheid gebrouwen lustrumbier "Ovis Lustra"

U betaalt 1,- Euro (of meer). De opbrengst gaat volledig naar Kika Kinderenkankervrij!

Vrijdag 1 juli was een bijzondere (en drukke) dag in de brouwerij. Een zestal Dordtse prominenten hielpen de leerlingen (of beter: de leerlingen hielpen de prominenten) bij het brouwen van het eerste lustrumbier. Dat waren de wethouders Bert v.d. Burg, Rik v.d. Linden, Rinette Reynvaan, Han Elzerman eigenaar van Taveerne in de Klander Muelen, Lucien Verhoef directeur van de Hans Petri School en Han van Gorkom directeur van het Da Vinci College. Verder was er veel pers aanwezig: AD Dordtenaar, RTV Dordrecht en RTV Rijnmond.


Hieronder een impressie van deze hectische dag.


Han Elzerman is er klaar voor.


Rik v.d. Linden krijgt uitleg.


Marissa Wolters doet het interview voor RTV Dordrecht.


Waarom er zoveel reinigen bij komt kijken.


Alle handen aan dek!


Vrijwilligers Ed van Leeuwen en Berry van Son proosten op de goede afloop.


Rinette Reijnvaan aan de schoonmaak.

Onze dank gaat uit naar iedereen die, op deze voor ons gedenkwaardige dag, aanwezig was!!