Naast het boek 'Bier in Dordt, Dordt in Bier', de cadeauverpakkingen en -bon zijn bij de brouwerij ook glazen, flesopeners, T-shirts, etiketten en BBQ-schorten verkrijgbaar.

 


4 flesjes in cadeauverpakking, het ideale geschenk voor een jarige, voor de buren als bedankje voor het oppassen tijdens uw vakantie, als u gaat eten bij familie of vrienden of zomaar omdat het leuk is om te geven.
 


De fraaie luxe cadeauverpakking van 3 flesjes met brouwerijglas, voor als het net even iets meer mag zijn. De glazen zijn ook los verkrijgbaar.
 


Het voordelig zespak, voor wie zelf of samen met vrienden thuis wil genieten van een heerlijk ambachtelijk Amber, Blond of Dubbel Schapenkopje!
Het in oktober 2012 verschenen boek Bier in Dordt, Dordt in Bier van Willem Soet met een overzicht van 500 jaar bier brouwen in Dordrecht. Verleden en heden samengebracht!
Verkrijgbaar bij de boekhandel en de brouwerij voor 10,- Euro.
Zie ook: RTV Rijnmond (audio).Maak Euro 10,- per persoon over naar rekeningnummer: NL78RABO0126567743 t.n.v. Stichting Stadsbrouwerij Dordrecht. Stuur dan een e-mail met ALLE gegevens naar info@stadsbrouwerijdordrecht.nl
U ontvangt dan de Cadeaubon (rondleiding met proeverij) per post.