Een paar keer per jaar verschijnt onze nieuwsbrief.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen bij onze brouwerij?

Stuur een email met als onderwerp 'Aanmelden nieuwsbrief' naar:

info@stadsbrouwerijdordrecht.nl

We nemen u dan op in de verzendlijst.

Afmelden? Een email met als onderwerp 'Afmelden' volstaat!Herfst 2017
Zomer 2017
Voorjaar 2017
December 2016
Oktober 2016
Maart 2016
Maart 2015
Juni 2013
December 201327 janauri 2017: Stadsbrouwerij Dordrecht op RTV Rijnmond

In zeven minuten een beeld van een regionale trend dat er steeds meer ambachtelijke biertjes komen. RTV Rijnmond heeft daaroor vier kleine brouwerijen in beeld gebracht. Ook onze  stadsbrouwerij Dordrecht viel die eer te beurt. Bekijk hier deze video.

GOED IDEE!! VRIEND WORDEN VAN STADSBROUWERIJ DORDRECHT

Vriend worden van de stadsbrouwerij betekent dat u deelgenoot wordt van een groep sympathisanten die wij tegelijk zien als onze ambassadeurs in het Drechtstedengebied of daarbuiten. Zo hopen wij ons maatschappelijk draagvlak verder te vergroten. Als lid ontvangt u een toepasselijk welkomstcadeau. Wij houden u nauwgezet op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen binnen en rond de stadsbrouwerij door middel van vier nieuwsbrieven per jaar. En wij nodigen u uit voor de jaarlijkse VRIENDENBIJEENKOMST in september/oktober. Voor die bijeenkomst maken wij een mooie agenda, met een interessante spreker over een interessant en toepasselijk onderwerp, muziek en uiteraard bier van de Stadsbrouwerij. Voor dat alles bedraagt de jaarcontributie slechts 25 euro. U kunt zich aanmelden als aspirant VRIEND, door dat per e-mail te melden op info@stadsbrouwerijdordrecht.nl. Behalve over uw e-mailadres beschikken wij ook graag over uw telefoonnummer. Wij nemen contact met u op om u officieel als VRIEND te verwelkomen!

25 september 2016: 10 jaar Stadsbrouwerij Dordrecht! Uitschenken lustrumbier "Ovis Lustra"

Mooi weer. Veel drukte bij de brouwerij waar deze dag, na de openingstoespraak van voorzitter Wim v.d.Linden, officieel het eerste lustrumbier "Ovis Lustra" werd uitgeschonken door wethouder Rinette Reijnvaan. Vervolgens ging de proeverij van start. Ruim 650 flesjes gingen er die dag over de toonbank......... . Foto's en video vindt u hier.

1 juli 2016: Prominente Dordtenaren brouwen jubileumbier "Ovis Lustra". RTV Dordrecht

Uitzending gemist? Kijk hier.
Meer over deze dag vind u hier.

17 juni 2016: 111 plekken in Dordrecht die je gezien moet hebben. RTV Rijnmond

Een uitzending met (o.a.) aandacht voor plek 83: onze brouwerij. Uitzending gemist? Kijk hier.
Opmerking: De brouwerij is gevestigd op het Buddingh'plein 20!

4 juni 2016: Dordtse Koppen RTV Dordrecht

In dit programma wordt uitgebreid aandacht geschonken aan onze brouwerij. Aan het woord: Marissa Wolters (leerling) en Ton Muller (begeleider/brouwer). Uitzending gemist? Kijk hier.

27 april 2015: Koningsdag

Ter gelegenheid van Koningsdag 2015 heeft Intree/VVV een speciale "Koningswandeling" gemaakt. De route vindt u hier. U komt dan langs alle bezienswaardige hoogtepunten van Koningsdag 2015.